Crash Team Racing: Nitro-Fueled получава безплатно DLC и … микротранзакции

Ремастър версията на безсмъртната класика Crash Team Racing е в обръщение малко повече от месец, пожъна голям успех и милиони фенове и се радват. И за тези от нас, които са изиграли всичко възможно и познават всяка писта, като 5-те си пръста, от Activision са планували малко разнообразие и на 2-ри Август излиза нов ъпдейт включващ и безплатно DLC озаглавено Back N. Time Grand Prix. Мотивирано е от праисторията и каменната ера, официално видео :

 

 

Включва нова писта – Prehistoric Playground, нови коли, алтернативни скинове, други предмети за отключване и 3 нови персонажа. От трейлъра разбирам, че (персонажите) това ще са ранни/бебешки версии на познатите ни герои. И тук  нямам никаква представа как динозаври и бебешките версии на Crash и компания са обяснени в сюжетната линия, но честно казано, всичко изглежда толкова сцепено, че не ме и интересува.

Изглежда DLC-то ще има времеви период и ще е онлайн от 2-ри до 25-ти Август.

Горното е доста приятно, не изисква нищо друго, освен да имаме интеренет, с други думи – абсолютно безплатно. Но ъпдейта има и своята тъмна страна на нещата – за добро или за лошо, Crash Team Racing: Nitro-Fueled получава … микротранзакции. От Acctivision обещават, че това няма да промени сърцевината на играта и начина по който награждава играчите и не на последно място – тежестта, които наградите имат. За съжаление аз ще изразя съмнения и пускам една сълза. Все още няма списък на ценовата листа и точната система, по която ще се продава ин-гейм валутата.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com