Crackdown 3 е отложена за 2018-та година

Crackdown 3 ще е поредното заглавие, което се отлага. Очакваше се премиерата да е на 7-ми Ноември тази година и да придружи излизането на новата конзола Xbox ONE X. Нещо повече – играта трябваше да покаже максимума, на който е способен новия хардуер. В крайна сметка Xbox ONE X ще трябва да се доказва без Crackdown 3 и новата дата на излизане е преместена за пролетта на 2018-та година. Информацията беше обявена преди няколко дни от генералния мениджър на Microsoft Studios – Shannon Loftis, цитат от интервю, проведено за сайта www.polygon.com :

 

Ние сме развълнувани от Crackdown 3, както и нашите фенове, затова е толкова трудно да преместим датата на излизане. Но ние искаме да доставим правилната игра, със правилното качество, и на точното време. Crackdown 3 е изключително амбициозна игра и ние искаме да сме сигурни, че ще доставим правилното изживяване непрекъснато във всяка част от играта, дали ще е кампанията, co-op мултиплеър или нашия състезателен мулиплеър мод, Wrecking Zone. Постигането на правилния баланс между трите мода е важно и ние ще вземем допълнително време за разработване, за да се уверим в това. Играчите могат да очакват Crackdown 3 през пролетта на 2018-та.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com