Close to the Sun идва за PS4,X1 и Switch на 29-ти Октомври

Close to the Sun направи своя дебют на PC още през май месец и след няколко месеца чакане, идва и ред и на конзолните версии. Освен за PS4 и Xbox ONE, от Wired Productions обявиха и респективна версия за Nintendo Switch. Премиерната дата е насрочена за 29-ти Октомври.

Заглавието хваща окото и изглежда, като must have за всеки хорор/мистери фен – мрачна атмосфера, тъмна заобикаляща среда, музика, от която да изтръпне. Историята ще ни върне на зад във времето, в едно алтернативно минало, където Никола Тесла успява да наложи идеите си и неговите изобретения виждат бял свят. Ще се предплатим в кожата на Rose, която се озовава на най-странното място на планетата – кораба Helios, докато търси своята изчезнала сестра.

Новината е поднесена с доста нестандартно трейлърче. Вместо обявяващо или геймплей такова, имаме сравнително видео. Показва кадри от всички поддържани платформи, включително PC – сравнение Close to the Sun на PS4, X1, Switch и PC :

 

 

И понеже, най-важното винаги са и ще бъдат геймплей кадрите, едно кратко геймплей трелърче :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com