Chernobylite – сървайвър хорор игричка от The Farm 51

Днес, или вчера (заради часовата разлика), от The Farm 51 представиха подробности по очакваната сървайвъл хорор игричка – Chernobylite. Ще бъдем пренесени в карантинната зона на Чернобил, 30 години след инцидента. Заглавието предлага една интересна история обвита в мистерия и хорор елементи. Но това което приковава вниманието, е голямата доза достоверност в изграждането на района – разработчиците са прекарали голяма част от времето си именно там, с цел да изградят максимална реалистична и доближаваща се заобикаляща среда и още по важното – атмосфера. Официално тизър трейлърче :

 

 

Името не е случайност и не е игра на думи, идва от едноименния химически елемент, който се създава след аварията в Чернобил и не съществува никъде другаде по света. От трейлърчето може да заключим, че ни очаква нещо забъркано, наситено с необясними и пара-нормални елементи, което трябва да играем на запалена лампа.

 

За сега няма официална дата на излизане. И в допълнение – по някаква грешка в няколко сайта се появи, като заглавие за конзоли и PC. Грешната информация ме хайпна, но за голямо съжаление играта е само и единствено за PC и се предлага в Steam.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com