Carmageddon: Reincarnation – announcement трейлър

Carmageddon: Reincarnation има официална дата за излизане, но само за PC , играта ще бъде достъпна на 23-ти Април в Steam. Версиите за PS4 и Xbox ONE все още не са определени във времето.

 

За играта започва да се говори още през 2011 година, когато компанията Stainless Games обявява намерението си за разработване на нова част от поредицата. В началото играта беше обявена само в дигитално разпространение и се очакваше през 2012 година само за PC. В последствие Stainless Games стартира kickstarter капания, с цел да събере бюджет от 400 хиляди долара. Целта винаги е била не много скъпа игра, ориентирана за разпространение в Steam.

 

На финала обаче, компанията събира повече от нужното – 625 000 долара от 11 000 дарителя и допълнително е финансирана от създателя на Bullfrog Productions- Les Edgar с допълнителни 3.5 милиона долара, което е достатъчно да бъде направена една добра игра и възможността да бъде портната за новото поколение конзоли PS4 и Xbox ONE.

 

Официален announcement трейлър :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn1 22.03.2015 | Отговор

    За бюджета си е станала много добра и интересна игра.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com