Carmageddon: Max Damage в продажба за PS4 и Xbox ONE

Изглежда съм пропуснал, но тази седмица е излязла отдавна чаканата от мен игра – Carmageddon: Max Damage. Едно страхотно заглавие, по една единствена причина – навява стари носталгични спомени. Ако сте расли през 90-те и сте използвали стария персонален компютър по предназначение – а именно да играете игри, няма как да не сте играли Carmagedon.

Carmageddon: Max Damage е ъпгрейдвана версия на Carmageddon: Reincarnation, PC версията на играта, която излезе още миналата година. За всеки, който е запознат, може да се очаква истинска касапница, a тези които не са запознати, може да видят нагледно в официалния стартов трейлър :

 

 

Играта не следва новите тенденции и бих казал, че е запазила своя чар и атмосфера, такива каквито ги помня от Carmagedon 2 от 1999 година. За съжаление това не се харесва на някой хора, или поне такова впечатление имам от няколкото ревюта, които прочетох, но на мен лично много ми допада.

Все още я няма по родните вериги, но може да се закупи дигитално от Xbox Store и PS Store на цена от 79.90 лева.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com