Call of Duty: WWII – слухове и снимки от бокс арт

След огромния негативен отзвук покрай Infinite Warfare, следващата част от поредицата на CoD безспорно трябва да се завърне към добрия стар исторически шутър. Това несъмнено ще се случи и от няколко месеца витаят слухове за тематиката и времевия период на следващото продължение. 

 

Днес се появиха нови такива, които предполaгат завръщане на франчайза именно там, от където започна – Втората Световна Война. Потребител на youtube с канал TheFamilyVideoGamers, разпространи няколко снимки на вариантите на steelcase кутията на Call of Duty : WWII :

 

 

 

Доста нетипично заглавие за поредицата, но промяна трябва и защо не. Нищо не пречи въпросното да е изфабрикувано, но е достатъчно интересно, за да го спомена. 

 

Предишни слухове, разпространени от IGN медията, базиращи се на източници близки до проекта, включваха развитието на игра по времето на Виетнамската война, повече може да прочетете тук. Което и от двете да се случи, със сигурност са в правилната посока. 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com