Call of Duty: Roman Wars – никога не видял бял свят CoD прототип

В един даден момент в не толкова далечното минало, Activision са обмисляли идеята Call of Duty да ни отведе в доста нестандартно време и място, а именно … древен Рим. Информацията идва от онлайн изданието GamesRadar и според източника работното име на играта е било Call of Duty: Roman Wars.

 

 

Видео показващо кадри от прототипа на въпросното :

 

 

По обясними причини, липсата на огнестрелни оръжия, ограничен брой оръжия като цяло и почти никакви превозни средства, концепцията е отхвърлена и идеята – зарязана. При евентуално приемане, датата на излизане е щяла да бъде 2013 година, когато излиза CoD Ghost и ако следваме логиката е щяла да бъде за PS3 и Xbox 360. В по късен етап проекта e предаде на Ubisoft и името е сменено на Roman Wars.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com