Слух : Call of Duty: Modern Warfare с безплатен BattleRoyale мод през 2020-та година

Идустрията се промени коренно в последните няколко години. На мода са Free-2-Play игрите, пропити с микротранзакции и компаниите намериха нов начин да печелят. Продажбата на дадена AAA игра вече не носи най-високите дивиденти и в центъра на всичко споменато е именно BattleRoyale жанра. Имайки на предвид, че Call of Duty е един от най-големите франчайзи на сцената, няма да е изненада, че той също се променя и се нагажда по новите правила.

Миналата година Call of Duty настигна конкуренцията си с (battleroyale) мода за Black OPS IIII – Blackout. Въпросното се оказа доста успешни и до ден днешен се радва на огромен интерес.

Но въпреки всичко, има една граница, която дели заглавието от големите му конкуренти – става дума за платена AAA игра и пропиването и с микротранзакции няма как да е красиво. Изглежда със следващото си заглави от Activision имат намерение да променят това. Въпросното за сега може да го категоризираме само като слух, но е изключително логично и в допълнение – подкрепено от няколко източника – Call of Duty: Modern Warfare ще получи stand-alone (самостоятелен) battleroyale мод, който ще е абсолютно безплатен и както се подразбира … няма да изисква закупуването на основната играта.

Един от източниците е youtuber-а LongSensation, същия който обяви заглавието на играта (Call of Duty: Modern Warfare), преди то да бъде известно официално :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com