Call of Duty: Modern Warfare Remastered най-сетне ще получи самостоятелна версия

Информация за самостоятелна версия на Call of Duty: Modern Warfare Remastered се носи в интернет пространството от месеци. До сега единствения начин да бъде закупена, беше в комплект с доста критикуваната Infinite Warfare, нещо, което доста геймъри отказаха да направят. Преди два дни от Activision обявиха, че въпросното ще се случи и без да имаме време да се подготвим – PS4 версията излиза утре, Вторник, 27-ми Юни, тези за Xbox ONE и PC ще последват със закъснение. Официален трейлър :

 

 

Ще ни струва 39USD, което ми се струва много – първо за ремастър и второ за такъв, който е излязъл още миналата година. И към това, мога да добавя, че не включва Variety Map Pack, който ще струва допълнителните 15USD. Като съберем сумата, се получава, като на току що излязла AAA игра. За сравнение Call o Duty Infinite Warfare струва значителни по малко в момента.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com