Call of Duty: Infinite Warfare с премиерен мултиплеър трейлър и бета версия

Пробвахме бетата на Battlefield 1, сега е време да пробваме и тази на Halo … , грешка на езика, исках да кажа на Call of Duty : Infinity Warfare. Вчера на провелото се събитие Call of Duty XP от Activision обявиха датата на въпросното и безплатния тест идва първо за PS4 на 14-ти Октомври, версиите за Xbox ONE и PC ще получат точна дата в последствие. Официален трейлър :

 

 

Бетата ще е достъпна за всеки, преорднал играта. Но както традицията повелява, или както се е случвало в миналото, очакванията са няколко дни след старта тя да бъде отворена за всички. Няма точна информация, какво ще бъде включено – като карти, оръжия и други подробности, ще очакваме такава да последва.

Освен споменатото, Call of Duty: Infinite Warfare ще получи сегмент за VR и конкретно за PlayStation VR, озаглавен Jackal Assault. Той ще дойде под формата на безплатно DLC и ще даде възможност да се управлява Jackal, като преживяването включва поглед от вътрешността на кабинета.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com