Call of Duty Ghost с резолюция 720p на Xbox ONE

Оказва се, че играта Call of Duty Ghost за Xbox ONE ще е с резолюция 720p и ще се ъпскейлва на 1080p. Информацията идва от изпълнителния директори на компанията  Infinity Ward, компанията разработваща играта.

Не е ясна причината за ниската резплюция, възможно е проблема да е в създаването на самата игра, играта е мултиплатформена, направена е паралелно за – PC, PS3, Xbox 360, Xbox One и PlayStation 4. Също от разработчиците на игри знаем, че инструментите за създаването и портването на игрите са още в незавършен стадий и в бъдещето ще претърпят промени, които ще ги направят по производителни.

Но каквато и да е причината е тотален шок, че една от първите игри излизаща за Xbox One, и то не коя да е а блокбъстъра Call of Duty, няма да поддържа нормална FullHD картина. А какво остава тогава за игри в Ultra HD или дори в 3D Ultra HD, в момента изглежда като мираж. За съжаление CoD няма да е и единствената титла с такива ограничения, знае се за играта Ryse на Crytek, че ще е в резолюция 900p.

От своя страна конкурентната конзола PlayStation 4 няма да има затруднения с Call of Duty Ghost, която ще върви без проблеми на 1080p. Xbox One е по скъпата конзола, цената и е със 100 долара по скъпа от PS4 и въпреки това в момента се представя доста по зле от конкурента си.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com