Call of Duty: Black Ops IIII – детайли, трейлъри и инфромация за Battle Royale мода

От Activision представиха на света Call of Duty: Black Ops IIII (4). За съжаление напоследък съм малко бавен и описвам случващото се със закъснение. В общи линии си имаме официален трейлър и тонове информация, включително такава за очаквания Battle Royale мод – Blackout. Акцента е изцяло на мултиплеър режимите и за добро или за лошо – няма да има традиционна сингъл плеър кампания.

 

Официален синматик трейлър :

 

 

За Мултиплеър режима :

 

Нещата са добили библейски размери, и времената на „просто взимам оръжие и пуцам“ отдавна са отминали :

 

Класове : Ще имаме избор между 10 класа познати като „Specialists“, всеки със свой уникални умения и екипировка, което ще доведе до един доста по разчупен и интересен геймплей, където освен всичко друго, ще трябва да вложим време и енергия в изграждане на стратегии и комбинации.

Оръжията : имa доста промени промени, или както самите разработчици ги определят – повече от колкото в предишните 3 части взети заедно. Тук не мога да влизам в подробности, защото познанията са ми малки. Но за начало – вече всяко оръжие си има индивидуални за него приставки, за сравнение – преди повечето такива можеха да се ползва на няколко оръжия, групирани в класове. Също така има нов тип хардуер, наречени Operator Mod, които променят способностите на оръжието.

Кръв – значителна промяна, нещо, което според мен, отдавна трябваше да се случи – кръвта повече няма да регенерира автоматично. Хилването ще става при команда, като ще е съобразено с cool dawn, или с други думи – ще трябва да му мислим малко повече.

Заобикаляща среда – още една промяна, допринасяща за по задълбочен геймплей – картата ще показва много малко информация, ще виждаме само нещата, които са в непосредствена близост до нас и нашите съотборници. Ако не е близко до нас, противника може да се издаде само, ако вдигне шум.

Движение – от Treyarch имат чувство за хумор, и този сегмент е описан много простичко – без скок с тяга, без ходене по стени и 100% ботуши на земята. Това е препратка към Black OPS III, където действие се развиваше в бъдещето и гравитацията имаше малко значение. Или с  други думи – тази грешка няма да бъде повторена.

 

 

 

Call of Duty Zombies

 

Тази година зомби мода празнува 10 годишен юбилей от включването си в поредицата и от Treyarch са положили доста усилия и обещават, да е най-големия и най-дългия до сега … и би трябвало, все пак вече си нямаме сингълплеър кампания и споменатото ще предостави алтернатива. Още с излизането си Call of Duty: Black Ops IIII ще предлага 3 отделни приключения – IX (9, това е името на първото такова), Voyage of Despair и Blood of the Dead.

 

Трейлърче на първия сегмент, IX :

 

 

Изглежда готино и аз лично съм доста хайпнат.

 

Blackout – Battle Royale мод

 

Това е кулминацията и вероятно най-важния мод в играта. Battle Royalе в Call of Duty наистина се случва и то с епични размери. Споменато е едно чисто и то е трудно да го поберем в граници – картата ще е 1 500 пъти по голяма от Nuketown! Ще включва познати локации от целия лор на франчайза, персонажи, включително и тези от зомби модовете. От разработчиците са се постарали изживяването да е уникално и играта да се отличава от конкурентните такива – боя ще се води по земя, въздух и дори по вода, което до сега не е правено в Battle Royalе. Едно трейлърче, даващо малко повече яснота :

 

 

Аз пускам сълза за загубата на традиционната сингълплеър кампания, но от видяното, разчитам зоби кампанията да се реваншира. Също нямам нищо против да пробвам Blackout мода. Официалната дата на излизане е насрочена на 12-ти Октомври.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 23.05.2018 | Отговор

    А за камперчетата дали ще направят нещо? Излизам от контрол, като ги видя как седят скрити и само чакат някой да мине. Аз лично чакам отговора на ЕА. Нещо се заговори за BD3.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com