Call of Duty: Black Ops IIII Blackout с геймплей трейлър и затворена бета

Утре, 10-ти Септември, стартира затворената бета версия за PlayStation 4 на очаквания Battle Royale Mode за Call of Duty: Black Ops IIII – Blackout. Макар първоначалния негативен отзвук интереса е огромен, разглеждайки по специализираните сайтове хората са хайпнати и чакат въпросното с нетърпение. В допълнение си имаме и епично геймплей трейлърче :

 

 

В теста могат да се включат всички преорднали играта и изисква заплатен абонамент за PS Plus или респективно Xbox Live. Различните платформи имат различен старт : 

 

  • PS4 – Понеделник 10-ти Септември
  • Xbox One – Петък, 14-ти Септември
  • PC ранен достъп – Петък, 14-ти Септември
  • PC отворена бета – Събота, 15-ти Септември

 

До колкото разбирам, освен за PC версия, няма информация за отворена бета. Такава несъмнено ще има и е много вероятно, затворената такава да бъде продължена с отворен достъп, както се е случвало доста пъти в историята.

Blackout ще придружи основната игра още с премиерата и идва на 3-ти Ноември.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com