Следващият Call of Duty ще ни пренесе по време на студената война – официално обявяване на 26-ти Август

Изглежда е време, да се подсетим, че франчайза на Call of Duty бълва по едно заглавие годишно, без изключение! Мотивите на тазгодишното продължение са нестандартни, но в същото време запазват духа и чара на поредицата. Аз лично съм много доволен от тизнатото. Новата игра ще носи името Call of Duty Black Ops: Cold War и ще ни пренесе в онези тъмни години по време на студената война. Официално тизърче :

 

 

За съжаление всичко, което знаем, се изчерпва с горното. Но тизъра ни подсказва за история, която ще следва истински събития и персонажи. Човека от видеото е Yuri Bezmenov – журналист и информатор на КГБ. 

Повече информация, както и надявам се – геймплей кадри, ще получим на 26-ти Август, когато ни е обещано официалното представяне.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com