Следващия Call of Duty може да бъде Black OPS 4

Хайпа покрай CoD WWII вече отшумя, здраво сме навлезли в 2018-та и, както традицията повелява, е време да се заговори за ново Call of Duty. През изминалата седмица темата беше широко дискутирана по специализираните сайтове и се появи едно спрягано име. Следващия Call of Duty може да бъде Black OPS 4, или поне така твърдят близки до проекта източници , цитирани от онлайн изданието  eurogamer.net.

 

Въпросното няма да е изненада, за 2018-та година отново е ред на Treyarch да разработва играта и ако проследим събитията, от 2010-та година на сам, те разработват единствено и само поредицата Black OPS.

 

Black OPS 4 ще направи крачка на зад и времевите граници ще се доближат до наши дни или дори по рано, за разлика от Black OPS III, когато действието се развиваше през 2065-та година. 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com