Филм по Borderlands с директор Eli Roth и Cate Blanchett в ролята на Lilith

Не знам, как съм изпуснал, но по филмовата адаптация на Borderlands има няколко ъпдейта и по всичко личи, че по проекта се работи с пълна пара и нещата се случват. Замесени са няколко познати от индустрията имена – директор ще бъде Eli Roth, същият седящ зад Cabin Fever, The House with a Clock in Its Walls и поредицата Hostel, сценария е поверен на Aaron Berg и Craig Mazin, като последният е писал същото (сценарий) за хитовия сериал Chernobyl; и ако това не стига, днес разбираме, че самата Cate Blanchett (The Lord of the Rings, The Aviator) ще се превъплъти в ролята на Lilith.

Продукцията е поверена на Lionsgate и Arad Productions. Като последното може да не ви говори нищо, но е основано от Avi Arad, същият е изпълнявал длъжността главен творчески директор в Marvel и с годините е работил, продуцирал или имал някакво участие във почти всичко, бълвано от студиото.

Доволен съм да науча, че след 5 години чакане, е отделен бюджет, с който могат да се привлекат големи имена, като горе споменатите.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com