Blackout мода на Black Ops IIII ще е free-2-play в рамките на седмица за PS4, X1 и PC

Activision и Treyarch са ни подготвили безплатен триал период за популярния battle royale мод на Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout. Стартира на 17-ти Януари Петърк и ще приключи на 24-ти Януари (отново Петък). Ще имаме цяла една седмица и всеки може да се включи на трите поддържани платформи – PS4, X1 и PC; и разбира се, не е нужно да имаме основната игра. Не е споменато, но може да предположим, че при конзолите онлайн абонамент ще е задължителен – PS Plus или респективно Xbox Live. За случая са ни е подготвено и доста хайпващо трейлърче :

 

 

Всички аспекти в мода ще са достъпни, няма да има ограничения – всички персонажи, локации, оръжия, превозни средства и други. И както винаги –  натрупания прогрес ще се запази и може да бъде продължен, ако в бъдеще закупим играта.

 

Black Ops 4 Blackout стартира с негативна реакция, но след 4 месеца от съществуването му, мненията са позитивни и феновете на поредицата се наслаждават на въпросното. Аз самия не съм имал удоволствието да го направя и виждам в споменатия триал една страхотна възможност.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com