Black Ops 3 без сингълплеър за PS3 и Xbox 360

Днес Activision обяви, че PS3 и Xbox 360 версиите на Call of Duty Black OPS 3 няма да включват сингъл плеър и/или co-op кампании. В играта ще липсват и някой мултиплеър опции, като „Weapon Paint Shop“, „eSports tools“ и други. Единственото, което е останало освен мултиплеъра, е зомби мода. Предполагам, че и на това трябва да сме доволни.

За разлика от старото поколение, версиите на PS4 и Xbox ONE (… да и тази за PC) ще включват кампании с възможност за CO-OP с до 4 човека, както и споменатите мултиплеър опции „Weapon Paint Shop“ и „eSports tools“.

Липсата на сингълплеър вероятно няма дори да се усети от повечето геймъри, от години главния акцент в CoD игрите е мултиплеъра. За компенсация, версиите за PS3 и Xbox 360 ще струват с 10 долара по евтино и ще включва безплатно дигитално копие на Black Ops (1).

Официално Black Ops 3 се очаква на 6-ти ноември, за PS4, PS3, Xbox ONE, Xbox 360 и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com