Rage 2 – официално обявяване и първи трейлър

Днес, като гръм от ясно небе, от Bethesda обявиха Rage 2 – продължението на едноименния хит от 2011-та година. Трябва да си призная, че съм изненадан, колкото добре са се справили в опазване на тайна с такъв размер, не си е в техен стил. Информацията ни е учтиво предоставена няколко седмици преди E3 2018 и след това казано, може спокойно да предположим, че на E3 ще бъдем заляни с кадри. До тогава, може да залъжем глада с първи официален игрален трейлър. По план видеото трябваше да бъде разпространено утре, но тук традицията надделя и беше ликнато по рано през деня, това принуди авторите да го разпространят още днес :

 

 

Макар да няма нито един геймплей кадър, хайпа е истински. И ако нещо тук ви напомня на Med Max, то не е случайно – продължението е в ръцете на разработчиците от Avalanche Studios, същите седящи зад споменатото заглавие, както и Just Cause.

 

Утре, 15-ти май се очаква повече информация, както и първи геймплей трейлър.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Първо излезна Rage после Med Max тъи че Med Max прилича на Rage.😉

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com