Bethesda обяви Fallout 4

От няколко дни Bethesda тизва нова Fallout игра и от вчера е факт – Fallout 4 е обявена и идва за PS4, Xbox ONE и PC. Играта си има първи трейлър, който е направен от in-game кадри :

До тук информацията е оскъдна, освен кадрите от трейлъра друга, съществена информация, няма. Bethesda подготвя световна премиера, както те се изразяват, на своята пресконференция на E3 изложението, което е след броени дни на 15-ти Юни, 5:00 (сутринта), наше часово време.

Трейлъра, макар и кратък, флашва за по няколко секунди доста аспекти от играта, вслучай, че мигнете, може да изпуснете някой, ето няколко скриншота :

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 04.06.2015 | Отговор

    Дано да не е същата бъгня, като тройката.

  2. jj 04.06.2015 | Отговор

    Изглежда ЖЕСТОКО! Страшна графика пък и стотици часове кеф.

    п.п Ънчартед колекция е обявена за ПС4 =)

    Ънчартед е първата игра, която си купих за пс3. Даже си ги купих (1 и 2) преди да си взема пс3 от Жорката. Велика поредица!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com