Battlestar Galactica: Deadlock – стратегия за PS4, Xbox ONE и PC

Вчера Slitherine и Black Lab обявиха Battlestar Galactica: Deadlock. Освен, че заглавието би хайпнало всеки фен на едноименния телевизионен сериал, играта дръзва да бъде стратегия с версия за PS4 и Xbox ONE. Доста рядък жанр за конзолния свят. За съжаление няма геймплей кадри, но от казаното се разбира, че ще строим и управляваме междузвездни флоти. Обявяващ трейлър :

 

 

Кампанията ще ни пренесе по време на първата война на Циклоните, с едничката цел – да предпазим 12-ти Колони. Историята ще е вярна на едноименните серии и ще видим доста от познатите персонажи, както и нови такива. Разбира се, ще разпознаем и много от космически кораби – Viper, Raptor, Battlestar,  Cylon Raider и Basestar.

 

Очаква се през летния период на тази година, като е предвидена и бета версия, за която всеки може да кандидатства на следния адрес : slitherine.com/beta

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com