Отворената бета на Battlefield V стартира на 6-ти Септември

От EA използваха сцената на Nvidia по време на Gamescom, за да обявят датата на отворената бета версия на Battlefield V, а именно 6-ти Септември. Ще има и ранен достъп за всички абонати на EA Access, Origin Access и Origin Access Premier, както и за тези преорднали играта. В основата на теста са новите карта Rotterdam в мода Conquest, за която разработчиците обещават да изкара на показ всичко, на което енджина е способен – просторни пейзажи, динамична физика и заобикаляща среда, която може да рушим до последната тухла, в огромни масивни битки с до 64 играча. Дебют ще направи доста интригуващ мод Grand Operations – преплита мултиплеър преживяването с история, която се гради със всеки рунд, който е равен на един изминат ден от войната, където индивидуалните действия на един играч, влияят на историята. Интересна концепция, която с огромно нетърпение искам да пробвам.

 

За добро или за лошо, Battle Royale мода ще пропусне теста, официалната информация е постна, но се смята, че той все още е в ранен етап на разработване.

 

И за малко цвят, едно ново трейлъче от днес, , озаглавено ‘The Company’  :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com