Battlefield Hardline в продажба от днес и страхотен интерактивен live-action клип

Battlefield Hardline мина през няколко бета версии, ранен достъп, възможността хората да се наиграят, преди официалното излизане, не беше никак малка. Но за всички фенове, след голямото чакане, играта най-сетне е тук.

 

Electronic Arts пуснаха по случая страхотен, интерактивен, live-action трейлър :

 

По амбициозната версия може да се види тук : www.battlefield.com/hardline/live-action-360 (натиснете  Enter Fullscreen , за да започне).

 

Видеото е доста амбициозно, обир в който участват престъпници и полицаи.  Камерата може да бъде завъртяна на 360 градуса по време на цялото действие, като е видим всеки ъгъл, всяка част от средата. Изключително добре направен с невероятна свободо на камерата.

И разбира се, както традицията повелява, официален лънч трейлър :

 

Играта има версии за платформи PS4, PS3, Xbox ONE, Xbox 360, PC.

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
  1. jj 18.03.2015 | Отговор

    Да си призная историята на тази не е лоша.

  2. Mako 17.03.2015 | Отговор

    Всяка година бълват едни и същи глупави шутари без никаква история на самата игра. Безмислено обикаляне по картите и пуцане на поразия ей това са игрите като Call of Duty и Battlefield. Единствено Crysis ми е харесала като игра от подобен род.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com