Battlefield 1 с отворена бета на 31-ви Август и нов трейлър

Battlefield 1 е най-хайпваната част от цялата поредица, след шумното представяне и огромния позитивен отзвук, надали някой е успял да пропусне да я забележи. До официалната дата на излизане има доста време, но от EA са предвидили възможност за ранен тест. Той идва под формата на бета версия, с два етапа – първия е достъпен само за „Battlefield Insiders“ и започва на 21-ви Август. За да станете такъв може да заявите участие тук. Втория етап е достъпен за всички под формата на отворена бета и започвана 31-ви Август.

В бета теста ще е включена една карта – Sinai Desert, намираща се на място наречено El-Jifar, два мода – Conquest, до 64 играча и Rush – за до 24 играча.

Играта изглежда страхотно, макар да ни връща в период с ограничени оръжия, превозни средства и липсата на много модерни съоръжения, изглежда изключително динамична, разчупена. По случая си имаме нов трейлър, който да подкрепи казаното. Не е споменато, но може да предположим, че кадрите са от споменатата  Sinai Desert карта :

 

 

Играта идва на 21-ви Октомври за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com