Battlefield 1 ни връща в първата световна война със страхотен трейлър

Battlefield 1 ще е името на следващата част от едноименната поредица. Както беше обещано, днес DICE и Electronic Arts представиха първия трейлър и … той е страхотен, не само, че играта се завръща към корените си, но и го прави със страхотен финес. Действието ще се развива по времето на Първата Световна Война, време в което разнообразието от оръжия, превозни средства и самолети е било ограничено, но някак си в трейлара нещата изглеждат изключително динамично и нещата повече приличат на една модерна война, от колкото на такава, от преди 100 години :

 

И както винаги – играта ще е базирана на frostbyte енджина – всичко от околната среда може да бъде повлияно от действията на бойното поле, както разработчика обещава – няма да има две еднакви битки. Играта си има и официална дата – 21-ви Октомври, тази година за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
  1. Kikots 26.02.2017 | Отговор

    Някой да изка да играем на Battlefield1 на Xbox да пише

  2. Жорка дай един савет на скоро си купих хакнато пс3 ти как мислиш сега да го сменям ли с 4ка или да поиграя още малко

    • gataka 08.05.2016 | Отговор

      Това е доста индивидуално, сам трябва да си решиш. Ако не си изиграл всички еклузиви и/или други игри, които ти се играят и ги има за PS3 – поиграй още на него. Ако ти се играят някой от новите игри за PS4, минавай на него.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com