Слухове за Battle Royale мод в Red Dead Redemption 2 и CoD : Black OPS IV

Света е полудял по Battle Royale, изглежда сме в една нова ера от историята на гейминга. В момента пазара е доминиран от две заглавия – Fortnite и PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds), разбира се имам мого малки и разнообразни проекти , но господството на споменатите е непоклатимо.

 

За да придобием представа за какви грандиозни размери става дума, една статистика изнесена от newzoo.com :

 

  • На мода са се отдали точно 30.1% от PC геймърите в глобален мащаб (статистика е от Февруари месец)
  • Мобилната игра Knives Out (Battle Royale мод) се радва на 50 милиона играчи ! (аз съм в шок)
  • В китай най-сваляната мобилна игра за iOS за месец Февруари е PUBG

 

След горното казано, няма да е изненада, че големите студиа са обърнали поглед към новия мод. От няколко месеца има слухове за портването му в два от най-големите и глобални франчайза – Red Dead Redemption 2 и CoD : Black OPS IV.

 

За Red Dead Redemption 2 информацията изплува още през Февруари месец от онлайн сайта Trusted Reviews, базирана на официални документи за разработването на заглавието. Изглежда интегрирането на новия мод е стартирало още миналата година и е възможно, това да е една от причини, за забавянето на играта.

 

За Call of Duty : Black OPS IV мога да кажа, че прибавянето на мода е доста логично, първо ще отива на жанра и мотивите на играта и второ – от Treyarch обичат да експериментират и по подобен начин бяха подходили с включването на Zombi кампанията в миналото. Предполага се, че Battle Royale в момента е в тестов период и студиото ще решава дали да го включи във финалния продукт.

 

Докато горното все още е само слух и не е официално потвърдено, други големи франчайзи готвят големия скок съвсем прозрачно. Обявени са Dying Light: Bad Blood и Paladins: Realm Royale.

 

Света е полудял и ние покрай него. Battle Royale за всички.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com