Batman: Return to Arkham – ремастър издание за PS4 и Xbox ONE

Warner Bros. и Rocksteady Studios обявиха сборно ремастър издание, включващо двата блокбъстъра Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City и всеки един DLC пакет. Това надали ще изненада някого, първо в последно време стана тенденция хитови игри, от подобен ранк, да получават версия за новото поколение конзоли, и второ, слухове за конкретно такова има от няколко месеца.

Все още няма техническа информация, но се очаква резолюцията да е увеличена на 1080p, а кадрите на 60. Двете игри са жестоки и ако някой не ги е играл, силно му ги препоръчва. Сборката се очаква да излезе на 26-ти Юли ли за Северна Америка и на 29-ти Юли за Европа.

Официален трейлър :

Много пъти съм го казвал, но според мен с преиздаването на ремастъри, преексплатират феновете си. Бих бил много по доволен от една обратна съвместимост, от колкото да плащам отново, за нешо което вече имам. Но за добро или за лошо, положението е такова, каквото е …

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com