Bandai Namco и Dontnod Entertainment в тясно сътрудничество в разработването на ново IP

Dontnod Entertainment не си губят времето, всички чакаме с огромно нетърпение Life Is Strange: Before the Storm, а между временно, след няколко месеца се очаква и екшън RPG-то Vampyr. След това казано, се изненадвам, че студиото е намерило време и ресурс за нов амбициозен проект. Въпросното се развива още от миналата година и се случва с тясното сътрудничество с Bandai Namco.

 

Няма си обявено име, нещата са все още в ранен стадий и сценария все още се обсъжда. Имаме две ранни концепт арт снимки, които загатват за нещо интересно в мистери стил :

 

 

 

Нещата ще се случват в измислен град в САЩ и историята ще се движи покрай полицейски разследвания. С последното изчерпах цялата официална информация и нова такава ще има чак догодина.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com