E3 2021 : Ubisoft представи Avatar: Frontiers of Pandora – игра по едноименния франчайз със завидна графика

Снощи, на респективната си E3 пресконференция, от Ubisoft ни представиха Avatar: Frontiers of Pandora – нова игричка по популярния филмов франчайз. Видяното със сигурност хайпва, графиката е завидна и преди да изгледате долните кадри, искам да подчертая, че видеото е отбелязано с „in-game footage“ – графиката блести, заобикалящата среда е изключително пъстра, с изпипани до съвършенство детайли и всички персонажи и създания излъчват невероятен реализъм. Ако не знаех по-добре, лесно можех, да бъда заблуден, че гледам филмов трейлър :

 

Макар обявяването да ни изненада, за разработването на играта се знае още от 2017-та година. Но едва днес имаме първата конкретна информация и кадри.

Датата на излизане е насрочена за 2022-ра година и вероятно се цели, да използва хайпа, който се очаква от следващата филмова продукция. Avatar 2 е предвиден за премиера на 16-ти Декември и познавайки похватите на гейминг индустрията, това предполага излизане на играта около октомври месец.

 

Ще има версии за PS5, Xbox Series, PC и ще бъде предлагана в клауд платформите Stadia и Luna.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com