Assassin’s Creed Unity и исторически издържания Париж в снимки

Цялата поредица Assassin’s Creed може да се похвали с историческа архитектурна точност. От Ubisoft инвестират голямо време в проучвания на архитектурата, нравите, облеклото и на всичко свързано с дадения период и географското разположение. Това винаги си е личало и Assassin’s Creed Unity не е изключение. В отворения свят играча може да се разхожда свободно из улиците на Париж и да придобие реална представа как града е изглеждал, как хората са се обличали и това не е породено от фантазиите на дизайнерите, а от реални сведения и исторически издържана информация.

 

Французина Damien Hypolite е направил няколко снимки със сравнение на реални архитектурни елементи от съвременния Париж и ги е сравнил с тези на играта :

 

 

Повече може да видите в tumblr акаунта на автора : tidamz.tumblr.com/archive

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com