Assassin’s Creed Syndicate с примиерен трейлър и дата на излизане

Днес Ubisoft обявиха заглавието на новото продължение на култовата поредица, а именно Assassin’s Creed Syndicate. Първи официален трейлър :

 

Действието се развива в Лондон самия пик на идустриалната революция през 1868 година. Героите, в чиято кожа ще влезем, са двама –  Jacob и Evie Frye, брат и сестра, близнаци, като ще имаме възможността да ги сменяме свободно докато се придвижваме в отворения свят на играта. Пресъздадения за играта London, както самите създатели го определят, е най-големия град в отворен свят, който до сега са правили.

 

За съжаление играта няма предвиден мултиплеър.

 

Ако трейлъра не ни стига, Ubisoft са ни подготвили 9 минутно филмче озаглавено „Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Walkthrough“. Видеото е с кадри от ранна алфа версия на играа, финални продукт може да се различава :

 

 

Играта се очаква на 23-ти Октомври тази година, за PS4 и Xbox ONE, в по късен етап и за PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com