Assassin’s Creed Rogue идва за PS4 и Xbox ONE под формата на ремастър

Assassin’s Creed Rogue най-сетне ще получи своята PS4 и Xbox ONE версия. Идва под формата на ремастър и това се случва 3 години след премиерната дата. Излезе още през 2014-та година паралелно с Assassin’s Creed Unity. Това беше периода, когато Ubisoft направиха тънкия преход от старото към новото поколение. Rogue имаше за цел да допълни историята на поредицата и да предостави това удоволствие за един последен път на собствениците на PS3 и Xbox 360, а Unity продължаваше на пред с новото поколение.

Официалната дата e насрочена 20-ти Март и ще има редица подобрения, като по висока резолюция 1080p за стандартна конзола и 4K за PS4 Pro и Xbox ONE X. Подобрено рендване на заобикалящата среда, по добри визуални ефекти и текстури, както и засилен фрам рейт. Обещава по красива и внушително изживяване. По случая ни е подготвено и хайпващо трейлърче :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com