Assassin’s Creed: Origins off-screen скриншот и малко информация

Слухове за новия Assassin’s Creed витаят т месеци. Решението франчайза да си вземе двегодишна почивка със сигурност дава резултати и след това голямо информационно затишие хайпа е огромен. Разработването е доста напреднало, очакванията са новата част да излезе до края на годината и мога да предположа, че всичко трябва да избухне по време на E3. До тогава, трябва да се задоволим със слухове и малкото непотвърдена информация, която имаме.

Вчера потребител на reddit.com, с инициали shoutouttoashraf, публикува off-screen снимка, на това което трябва да е  „Assassin’s Creed : Origins“, именно следващата част от поредицата. До сега заглавието беше наричано Assassin’s Creed Empire, но в даден етап е променено на споменатото.

В горния ляв ъгъл може да се прочете „Follow Shadya to Khenut’s Villa“. Khenut е царица на Египет, управлявала в периода 2375 – 2345 преди христа. Това потвърждава слуховете, и играта ще ни върне в древен Египет и ще е най-далечната точка в историята, с 2000 години по рано от първата част на поредицата.

Друга интересна информация – очаква се да е с отворен свят и огромни размери, дори е сравнена с този (свят) на Skyrim. Възможно е да се разпростира дори и в териториите на древна Гърция. Ще може да плаваме с лодки и дори ще има морски/речни битки. 

Готви се нещо голямо и аз нямам търпение завесата да бъде вдигната. E3 ще се проведе от 13-ти до 15-ти Юни.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com