Assassin’s Creed Origins : The Hidden Ones и The Curse of the Pharaohs с официална дата на излизане

Assassin’s Creed Origins излезе преди почти три месеца и докато аз все още не съм я изиграл напълно, съм сигурен, че има хора, които са обиколили отворения свят вече по няколко пъти. Време е за нещо ново и историята на играта се разширява два  DLC пакета.  Вчера от Ubisoft разпространиха дата на излизане и на двете споменати – The Hidden Ones и The Curse of the Pharaohs излизат респективно на 23-ти Януари и 6-ти Март.

 

Действието в The Hidden Ones ще се развива 4 години след основните събития, като отново ще играем с Bayek. За да се засили интереса ни, позволения левел ще бъде повишен, както и всички възможности за ъпгрейд и персонализирате. Ще има 4 нови оръжия, между които и 4 легендарни такива.

 

 

The Curse of the Pharaohs от своя страна ще поднесе нещо ново. Историята ще се отдалечава от основните събития и ще се пренесем в Тива (Thebes) за да разследваме древно проклятие, което трови региона. Отново възможностите за персонализиране и ъпгрейд ще бъдат повишени и отново ще имаме ново разнообразие от оръжия и екипировка.

 

 

Освен горе споменатото, от Ubisoft са ни подготвили и един чудесен бонус – безплатен DLC пакет озаглавен Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt. Въпросното ще представлява мод, който превръща играта в образователна енциклопедия на тема Древен Египет. Ще може да разглеждаме отворения свят от друга гледна точка и да получаваме доста информация за истински събития, личности и интересни факти.

 

 

За съжаление информацията не е придружена с трейърче, което е тъжно и нарушава една изградена традиция.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com