Assassin’s Creed Chronicles – трилогия в 2D

Ubisoft подготвя нова поредица от 3 епизода наречена Assassin’s Creed Chronicles. Това няма да е типичната AC игра, която феновете познават и са свикнали да играят – и трите части ще са с 2D и 2.5D анимация. Поредицата ще има за цел да разшири вселената на Assassin;s Creed и да разкаже три различни истории, в три различни епохи и в три различни дестинации – Китай, Индия и Русия.

 

Официален трейлър :

 

Идеята за Assassin’s Creed Chronicle се заражда още от миналата година, когато се подготвя първата част от трилогията Assassin’s Creed Chronicles China, заглавието беше обявено и очаквано, като DLC за Assassin’s Creed Unity. Постепенно идеята прерасна в самостоятелна поредица. Ubisoft не разочароват феновете, чакащи играта като DLC пакет и всеки закупил DLC pass за Unity ще получи играта безплатно.

 

В China ще поемем ролята на Shao Jun, позната от краткото анимационно филмче Assassin’s Creed Embers, през 16-ти век, по време на династията Ming. Братството в Китай е ликвидирано и Shao Jun е единствената оцеляла и нейната цел е отмъщение.

 

Цената на игра ще е 10 долара, поддържаните платформи са PS4, Xbox ONE и PC. Първата част от поредицата – Assassin’s Creed Chronicles China, излиза на 21-ви Април. За другите две все още няма официална дата.

 

Няколко официални скриншота (Assassin’s Creed Chronicles China) :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com