Ashley Johnson (озвучаваща Ellie ) ни тролна с датата за The Last of US part II

The Last of US part II е най-очакваното ексклузивно заглавие за … всички времена. Хайпа е космически и армия от десетки или дори стотици милиони фенове очакват въпросното. И след това казано, няма да е изненада, че всяка новина или слух се попива от сцената. Ако разгледате специализираните сайтове в този момент, ще попаднете на новината, че The Last of US Part 2 идва през февруари 2020-та година. Въпросното се базира на интервю за Critical Role с актрисата Ashley Johnson озвучаваща Ellie в едноименната поредица. В един даден момент, когато е запитана, кога играта излиза, тя отговаря :

 

„Аз мисля, че идва през февруа…“

 

Не е оставена да довърши, но е ясно какво иска иска да каже. Интервюто е дълго 1 час и 17 минути и ако останете само с контекста, вероятно ще приемете датата за чиста монета. Но за тези, изгледали целия запис, ще разберат, че въпросното е по сценарий и актрисата се опитва да си каже репликата по рано. В по късен етап се шегуват за дата и се споменава, че идва след 3 години, февруари 31-ви (2022-ра). Разбира се , това е шега и само за такава трябва да се приеме.

Пълния запис може да изгледате тук, самата реплика се случва на 1:07:10.

 

 

Датата си остава загадка и нямаме друг избор освен чинно да си чакаме.

 

Друг интересен факт, който изплува от интервюто – разработването на играта стартира веднага след излизането на The Last of Us: Left Behind, самостоятелното допълнение към първата част. Това прави приблизително 5 години.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com