Anthem ще бъде отложена за 2019-та година, заради излизането на новия Battlefield

Anthem изглежда амбициозен проект и от Electronic Arts явно не искат два свой франчайза да се бият по между си по едно и също време. Все още няма официална информация, но се очаква новия Battlefield да излезе през Октомври и поради тази причина Sci-Fi онлайн шутъра Anthem ще бъде отложен от края на 2018-та година, за началото на 2019-та.

Цитат на Andrew Wilson, главен изпълнителен директор на EA :

 

Независимо как нещата са изложение, ние не гледаме на въпросното, като забавяне, ние решихме да изкараме Anthem в четвъртото тримесечие. Датата е избрана, като баланс на портфолио, а не като продуктово бързане (тук предполагам, се има на предвид причината за избор на старата дата, бел ред)… И ние сме наистина развълнувани по начина, по който новия Battlefield се оформя. Вероятно няма голям смисъл да стартираме Anthem точно до него. Като ново IP вероятно има смисъл, да дадем на Anthem негов собствен прозорец.

 

Повече за Anthem може да прочетете тук

 

За новия Battlefield няма официална информация, освен факта, че съществува и се очаква тази година. Но пък за това, имаме неофициална такава – очаква се да носи заглавието Battlefield: Bad Company 3, повече може да намерите тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com