Aliens: Fireteam с изтекла дата на излизане и цена

Следващата игра по едноименния Sci-Fi франчайз Aliens: Fireteam е насрочен да излезе това лято. Официално конкретика няма, но неофициално – някой някъде е развалил пазената тайна и имаме посочена дата. Информацията е публикувана (по-погрешка) в официалният сайт на американската верига Best Buy Разбира се, за сега долното можем, да категоризираме само като слух, но историята е показала, че подобни течове обикновено отразяват действителността.

Премиерната дата е насрочена за 24ти август, а посочената цена е 39 USD. Поддържаните платформи са PS5, PS4, Xbox ONE, Xbox Series и разбира се PC.

 

Aliens: Fireteam ми изглежда нещо доста приятно и различно от познатото (за поредицата) – ще имаме възможност за Co-Op с до двама приятели (общо трима), като ще се борим срещу орди от ксеноморф, въоръжени с богат набor от оръжия и приставки за тях – очаквани нонстоп екшън от началото до края.

И понеже е по лесно, да се покаже, от колкото да се обясни, 25 минути гймплей кадри от онлайн изданието IGN :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com