Alien: Isolation : Никъде не е в безопасност (трейлър)

Остават не повече от две седмици до официалното излизане на дългоочакваната игра Alien: Isolation. Играта е определена, като  „first-person survival horror“ и със сигурност има за цел да влезе под кожата на играча.

 

Днес създателите и разпространиха мини трейлър, само за няколко секунди показват колко трудна и плашеща би могла да е играта, трейлъра е озаглавен „Никъде не е безопасно“ и със сигурност заглавието може да се приема буквално :

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
 1. ivan 05.10.2014 | Отговор

  да попитам версията за ps 3 съдържа ли бонус мисията crew expendable

 2. Kristian 04.10.2014 | Отговор

  Когато се опитам да го отворя image файла ме се появяват няколко въпросителни знака и ми пише да опитам пак.Не мога да екстрактна контента.

 3. Kristian 04.10.2014 | Отговор

  Не мога да инсталирам 1ят диск от Aliens Isolation!Когато го пусна ми изписва да инсталирам някакъв контент и след това ми се появява да си избера профила си.След като го избера ми се появава отново пак да избера профила си и така до безкрай.А втория диск е играта,но без този контент не тръгва.

  • gataka 04.10.2014 | Отговор

   Първият диск е инсталационен. Трябва с програмата Xbox Image Browser да екстрактнеш папката Content и да я копираш на вътрешния ахрд на конзолата. След това играй от втория диск, няма значение как е инсталиран.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com