ADR1FT идва за PS4 на 15-ти Юли

ADR1FT е една жестоко изглеждаща игра за устройство за виртуална среда и аз лично съм много хайпнат от преживяване, което може да предложи и нямам търпение да имам възможността, да го изпитам. Ако не си представяте за какво говоря, може да го видите, официален трейлър :

 

 

Играта излезе през Март месец за PC и Oculus Rift, PS4 версията се очаква след няколко дни, на 15-ти този месец, което мен ме изненадва. Очакванията са да има съвместимост, логично, за PlaySTation VR, но такава все още не е обявена.  Да се надяваме, че когато времето настъпи и очилата са в продажба, този съвместимост ще се случи.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Гатак какво означава ubisoft downgrade и защо представените игри на Е3 и RETAIL имат ногромна разлика в графиката

    • gataka 11.07.2016 | Отговор

      Ubisoft няколко пъти по ред представя игрите си с демо на E3 с по добра градика, от истинската такава, която виждаме когато играта излезе. Затова някой хора се шегуват , че е даунгрейд – демек сваляне на качеството на графиката във времето, вместо логично да става обратното.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com