Activision с планове за преиздаване на още класики след успеха на Crash

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy може да се бори за най-успешния ремастър излизал някога. За изминалия месец оглавява класациите за най-продавани дигитални игри в PS Store за САЩ и Европа и ако това не стига, продажбите не стихват. Не е изненада, че от Activision споменават за още такива версии. Това се е случило снощи, по време на конферентен разговор мжду изпълнителния директор на компанията Eric Hirshberg и инвеститори, по повод финансов отчет за второто тримесечие на годината. Част от разговора, под формата на цитати, беше разпространена от сайта www.gamespot.com :

 

Ние смятаме, че имаме още страхотни IP-та в нашето портфолио, които в момента преразглеждаме, но разбира се това не е ново поведение за нас. Ние вече показахме силата, която е  Modern Warfare Remastered, Zombies Chronicles и Crash Bandicoot е очевиден страхотен пример.

Така че това е нашата нова стратегия , която приковава нашето внимание, и макар днес да няма нови обявявания, вие може да сте сигурни, че ще има в бъдеще такива свързани с нашите класически IP-та (интелектуална собственост бел. ред.) и питайте, дали ще могат да се преродят на нова платформа, както правим със Skylanders за мобилни устройства. Нашата библиотека от интелектуална собственост е актив, който ако е направен правилно, може да е много мощен.

 

Ако нещата се случат, несъмнено едни от първите заглавия за разглеждане трябва да са Spyro и силно се надявам – Crash Team Racing.

 

В цитата се споменава за портването на нови платформи и това не е случайно, очакванията са Crash Bandicoot N. Sane Trilogy да поучи версия за Xbox ONE и евентуална такава за Nintendo Switch. Това е и вероятната концепция, в която ще бъдат преиздавани всички последващи класики.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com