Activision подготвя Call of Duty®: Black Ops III

Activision обяви подготовката на следващата игра от Call of Duty франчайза, а именно Black Ops III. Поредицата бълва почти по две игри на година, и въпреки насищането от жанра, това е най-продавания и игран франчайз на всички времена.

 

Преди приблизително 24 часа, преди официалното обявяване на играта, в официалния сайт на Activision, в кода, беше намерен скрит текст, който гласи :

 

[su_quote cite=“Activision“]Black OPS 3 е първото заглавие за next-gen хардуера, от Black OPS сериите. Създадена от Treyarch, спечелилия награди създател на двете най-играни Call of Duty игри в историята. Call of Duty: Black Ops 3 разполага играча в мрачното, извратено бъдеще, където се появява порода Black Ops войник, раздвоен между нашата човечност и технологията, която сме създали, в свят, където военни роботи разрешават изхода от войната. С три уникални гейм модове : Campaign, Multiplayer и Zombies, предоставя на феновете, най-дълбоката и най-амбициозната Call of Duty на всички времена.. [/su_quote]

 

Официален тизър :

 

 

 

Изглежда и Black OPS 3 ще следва тенденцията, която Advanced Warfre постави, и играта ще се развива в не далечното бъдеще, с нови тегхнологии. Играта отново ще предлага Zombi мода, един от най-сполучливите модове на целия франчайс. Повече информация се очаква на 26.04.2015 година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com