Видео с 8 минути геймплей от Gears of War 4

Видеото е разпространено от IGN и съдържа цели 8 минути неподправени геймплей кадри, без коментари от играта  Gears of War 4. Играта изглежда страхотно, графиката блести, а от историята може да очакваме да е забъркваща :

 

 

Gears of War 4 ще поддържа две платформи – Xbox ONE и Windows и ще е първата игра, която ще включва новата опция „Xbox Play Anywhere“, в общи линии, ако играта бъде закупена дигитално, ще може да се играе и на двете споменати платформи. Това ще е и първата AAA игра, която ще поддържа cros-play, играчите от Xbox ONE ще могат да играят заедно с тези от PC.

Очаква се мултиплатформените Xbox ONE заглавия, тези от „Xbox Play Anywhere“ програмата, да имат официална съвместимост с клавиатура и мишка. Кога и как това ще стане, аз не съм запознат за съжаление , ако някой знае повече нека пише в коментарите.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Петър 20.09.2016 | Отговор

    Ох майкоо…супер е..но жалко,че я няма за пс..

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com