7 Days to Die идва за PS4 и Xbox ONE през месец Юни, разпространявана от Telltale Games

7 Days to Die изгря с доста успешна кикстартър кампания, която събра малко над 500 000 долара и в момента е в ранен достъп в Steam. Играта представлява 3D шутър, сървайвъл хорор с RPG елементи с отворен свят, и ако това не е достатъчно, в нея са добавени и следните елементи : крафтване, плячкосване (looting), майнинг, проучване, изграждане на персонаж и изграждане на свят. Играта очаквано ще получи и конзолна версия за PS4 и Xbox ONE, която ще бъдат разпространена от Telltale Games. официален трейлър :

Очаква се да излезе през месец Юни, както дигитално, така и физически на цена от $29.99. Новата (конзолна версия) ще включва нов мултиплеър режим и възможност за Split-Screen.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Zadushen 08.04.2016 | Отговор

    Поредния провал според мен.От толкова много време не може една свестна хорър игра да излезе, пускам поредната и точно 10 мин. максимум я издържам и си пускам нещо друго.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com