Форума на Team Xecuter затвори за винаги

Най-големия форум за модване и хакване на Xbox 360 – team-xecuter.com/forums, затвори без никакво предупреждение и изглежда няма да върне никога. Форума беше меката на знания, пълен със стотици гайдове и туториали, тонове информация. Сайта имаше стотици хиляди потребители и затварянето му и то без предупреждение, е страшен шок за сцената.

 

Отварянето на форума пренасочва към www.realmodscene.com, очаква се една част от най-важните и значими туториали да бъде прехвърлена от TX форума в RMS със съдействието на старите TX администратори.

Н е потвърдено, но се носи слух, че Team Xecuter са прекратили производството на всички свой устройства, включително и серията чипове CR4 XL и са прекратили всякакъв съпорт, което включва и спиране на форума.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com