Състезанията по Call of Duty Black OPS 3 вече ще се провеждат на PlayStation 4

Това не е изненада, след като на E3 изложението през месец Юни Activition обяви смяната на партньорската програма и издаването на DLC пакетите първо за PS4 (повече тук) , вчера на специален стрим беше обявена миграцията от Xbxox ONE към PS4 при провеждането на електронни състезания.

Call of Duty е възможно най-популярния шутър в електронния спорт, това е и главната причина двете компании да се борят за еклузивни права, под каквато и да е форма. Избора на конкретна конзола в електронния спорт несъмнено ще привлече по голяма аудитория (към конзолата) и ще задължи кандидат спортистите да играят на нея.

Този месец се очаква старта на затворена бета, която ще протече от 19-ти до 23-ти за PS4 и от 26-ти до 30ти за Xbox ONE и PC. Всеки преорднал играта ще може да се включи.

Няколко скриншота от мултиплеър режима и картите Stronghold, Combine, Hunted и Evac :

 

 

Няколко скриншота от сингълплеър кампаниите :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com