Страхотно геймплей видео от космическия симулатор ADR1FT

ADR1FT е определена като космически симулатор в първо лице, една красива игра, имаща за цел да отведе играча в открития космус с максимално реалистичност, с помощта на устройство за виртуална среда. Или поне PC версията цели това. Ако нещо не се промени, и ако аз не бъркам (поправете ме в коментарите, ако греша), PS4 версията на играта няма обявена поддръжка за Sony VR. Макар още преди година да се спекулираше, че такава се очаква, още когато устройството носеше кодовото име Project Mprphius.

 

Но като оставим това на страна, играта изглежда жестоко и от 505 Games са ни подготвили нов геймплей трейлър. Видеото е озаглавено ADR1FT Moonlight Trailer и представя една забележително добре емулирана среда, която несъмнено ще е страхотно виртуално изживяване :

 

 

Играта излиза на 28-ми Март за PC, версиите за PS4 и Xbox ONE ще я последват с няколко месеца закъснение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com