Стори трейлър на Call of Duty: Black Ops III

Страхотен нов стори трейлър на играта Call of Duty: Black Ops III. Трейлъра беше разпространен днес сутринта и ни въвежда в алтернативното бъдеще, в което ще се впуснем след излизането на играта. Според думите на самия разработчик, историята в Black OPS 3 е най-амбициозната и най-силната, от тази във всички CoD части до сега. Естествено, както се очаква, играта ще включва и традиционния зомби мод. Без повече да ви отегчавам , Enjoy :

За голямо съжаление, сингъл плеър кампаниите няма да бъдат включени във версиите за PS3 и Xbox 360, повече тук.

Официално Black Ops 3 се очаква на 6-ти ноември, за PS4, PS3, Xbox ONE, Xbox 360 и PC.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 01.10.2015 | Отговор

    Няма сингъл кампания, а иначе „историята в Black OPS 3 е най-амбициозната и най-силната, от тази във всички CoD части до сега“.Егаси празните приказки.Добре, че ще има зомби режима иначе тая игра просто не я виждам за PS3 и Xbox 360.Колкото и да им се иска с такива решения няма да стигнат успеха на първата час на Black Ops … поне не скоро …

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com