Слухове за Uncharted Collection за PS4

Днес плъзнаха слухове за подготвянето на колекция съдържаща всички части на Uncharted, излезли до сега, за PS4 платформа. Слуха тръгва от сайта www.games.it, които твърдят, че информацията е достоверна.

 

Сборката ще включва трилогията за PS3 : Drake’s Fortune, Among Thieves и Drake’s Deception, както и ексклузивните игри за PS Vita :  Fight for Fortune и Golden Abyss. . Общо 5 игри в едно издание и според сайта ще излезе още тази година.

 

Подобни колекции са правени в миналото няколко пъти за други ексклизивни серии като God of War, Ratched and Clank, Killzone, винаги преди излизането на следващата част. Очаква се, според сайта, игрите да са преработени, за да могат да се възползват от по силния хардуер на PS4 конзолата.

 

Uncharted 4 е обявена и се очаква да излезе към края на 2014 година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com